

2024-25 BELL SCHEDULE

52 minutes of instructional time with 5-minute pass time.
2nd period includes 36 extra minutes for JCNN/Advisement/RTI/FLEX

	-
8:20 AM - 9:12 AM	1ST PERIOD
	5 MINUTE PASS TIME
9:17 AM - 10:09 AM	2ND PERIOD
10:09 AM - 10:45 AM	FLEX
	5 MINUTE PASS TIME
10:50 AM - 11:42 AM	3RD PERIOD /LUNCH
	5 MINUTE PASS TIME
11:47 AM - 12:39 PM	4TH PERIOD/LUNCH
	5 MINUTE PASS TIME
12:44 PM - 1:36 PM	5TH PERIOD/LUNCH
	5 MINUTE PASS TIME
1:41 PM - 2:33 PM	6TH PERIOD
	5 MINUTE PASS TIME
2:38 PM - 3:30 PM	7TH PERIOD
3:30 - END OF DAY	DISMISSAL

Lunch Time by Department

3rd: Math, World Language 4th: CTAE, Fine Arts, Science, PE

5th: Eng./Lang./ESOL, Social Studies, CBI

Last Update: 8/1/2024